Sunday, March 12, 2006

Tjongejongejonge











Gister draaiden we plaatjes op de uitreiking van de Dutchbloggies...alles meteen online natuurlijk, zoals het hoort bij bloggers (geen leven....?)
Check winners
Retecool en Geenstijl of de gasten van Buutvrij. En alleen vandaag al 75 bezoekers op ons nederige blogje, dankzij deze gig. Heel fijn. Grote nadeel van die bloggers is al dat gedissss. Iedereen maar uithalen naar elkaar! Wat is dat toch? Wij hadden het erg naar onze zin, ondanks weinig dansers, maar ach, who cares. Ruimschoots goedgemaakt in DNA, alwaar 3 totaal verschillende bands uit hun eigen dakje gingen met als afsluiter de akoestische en erg grappige set van Nuff Said zanger Marijn. Niet druk, maar onze muziek maakte de weinige aanwezigen bewegen.

1 comment:

Anonymous said...

Haha, ja die bloggers vinden zich op het web heel wat. Maar als je ze eenmaal gezien hebt... :D

Jullie aanwezigheid maakte het vollop vet natuurlijk. Ik kende jullie nog niet, maar het klonk erg goed. En dát met die wegkweinend ambiance aldaar ;)

Enfin, Omdat we toch op gelijke hoogte stonden, probeerde ik jullie nog een hand te geven, maar dat lukte nét niet ;) Dan maar jullie gig-list in de gaten houden.