Monday, March 13, 2006

Please VOTE voor de apen


Zoals jullie misschien wel of niet weten: Hotlipzz is also bassplayer in een band. Voordat het eerste optreden gaat plaatsvinden (hopenlijk op koninginnedag/nacht)moet er duidelijkheid komen over de naam van de band. Het is altijd Barking Monkeys geweest, die naam was al ontstaan toen de Arctic Monkeys nog op de middelbare school zaten (vorig jaar?). Maar veel mensen vinden de naam de Barking Monkeys dus niet meer kunnen door die hype. Er zijn andere suggesties, heel leuke! Klik hier om mee te stemmen!

3 comments:

elephantsoundz said...

what happened 2 "die blaffende affe"?

Anonymous said...

Waarom kiezen jullie er niet gewoon voor om Arctic Monkey's te gaan heten. Dat schijnt Sonny Boy Williamson ook hebben gedaan. Die heeft gewoon een naam overgenomen van een toen zeer succesvolle bluesman die Sonnie Boy Williamson heette. En toen de oorspronkelijke Sonnie Boy Williamson dood was, zei Sonny Boy Williamson dat hij de enige echte Sonny Boy Williamson was en nu kent iedereen alleen nog maar die laatst Sonny Boy Williamson. Dat was dan wel in de jaren '30, maar toch. Brutaliteit is tijdloos.

Of je noemt jezelf Arctic Gorillaz. Of Barking Bonobo's voor mijn part. Of The BMX Cruisaders. Of The Flying Fugs. Of Amadeus Goes Electric. Of Panzerkraus Potemkin. Of über. Of Etcetera.

Die blaffende affe vind ik overigens nogal Brabants klinken. Een soort scheldwoord. "Moet je die blaffende affe zich daar nou zien aanstellen, da's toch nie normaal? Nou houdoe!"

Jane said...

Hotlipzz & Band? Nee, grapje. Not The Band blijft leuk. Maar Blaffende Affen is na al die tijd wel echt de naam. Sowieso iets met Deutsch doen! En dan toch onze dj naam verwerken, da's marketingtechnisch wel goed volgens mij. Dan iets met Heisse (met ringelS, zit niet op mn compu) ofzo? Heisslipzz und die Blaffende Affen...