Wednesday, February 15, 2006

DRUK


NU ik begrepen heb dat we al een schare lezers op deze blog verzameld hebben, voel ik een grote druk om te publiceren. Een dag gekeken en niets nieuw, alla(h), twee dagen niets dan niet meer terugkomen ben ik bang.
Helaas zijn niet alle optredens (gek eigenlijk dat we het altijd optreden noemen ipv draaien) zo leuk als die van vorige week in de Helling. Maar die van afgelopen zaterdag in DNA kwam er dichtbij! Met vrienden van Represailles, leuk was het Paul en Zoomie! en the Maybees, lekkere rammelrock als ik het zo mag zeggen, met het drummeisje van de League of Extraordinary jeweetwel, rudeboy. Zoveel leuke mensen ook. Allemaal bij een bandje. Ik zag mensen voorbijkomen van: Moskowicz, Illicit, Tomcat, Blues Brother Castro, Hospital Bombers en natuurlijk About en Gram! En Rutger bracht ons de exclusieve Voicst remix, die alleen wij (wij! wij! wij!) mogen draaien van Tjeerd. Isn't that swell?
Jammer weer dat het om een uur was afgelopen. Geheel als rocksterren hebben we ons per taxi laten terugbrengen naar Utrecht!
Oja, op de foto: afgelopen maandag waren we bij the Editors in Tivoli. Strak strak strak, maar helaas zonder de X-factor. Ook zij zaten lekker na te drinken in Kafe Belgie. Altijd maar dat Kafe Belgie. Nog een tip: We Are Scientists. Staan zondag in Ekko en tis uitverkocht, maar hoe doen ze dat? Ze hebben namelijk nog helemaal geen ceedee uit in NL. Met dank aan het internet dusss. Zo gaat dat tegenwoordig met bands. Daaaag platenmaatschappijen.

Oja, iemand naar Winston vanavond? Daar mogen we wel draaien tot 3 uur, afterparty! Tis de eerste avond van de Europese Bandwedstrijd Emerganza. En dan weer lekker met die nachttrein terug. Zoeken we wel weer wat gewillige slachtoffers waar we tegenaan kunen lullen.

3 comments:

Anonymous said...

Well done!
[url=http://wvkshcqz.com/lfgi/yzqu.html]My homepage[/url] | [url=http://sbiptesr.com/rybo/hldc.html]Cool site[/url]

Anonymous said...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonymous said...

Great work!
http://wvkshcqz.com/lfgi/yzqu.html | http://rviupidx.com/uzbm/xpei.html