Tuesday, January 24, 2006

Flashback

Het is alweer even geleden, maar nog even terug naar die ene avond, vorige week donderdag inna MEZZ - Breda. Want oh oh oh wat was het goed! Iedereen backstage was ervan overtuigd, dit is een wereldopstelling, minimaal Lowlands 2006 (in de Alpha natuurlijk). Voicst, Elle Bandita, About en wij. Onwaarschijnlijk.

In het kort: About is geweldig. Zij fan van ons, wij van hun. De sensatie van 2006. Nu al. Dus kun je ze ergens zien? Gaaaaaaaaaaan dan!!



La Bandita. Stoere chick, in d'r eentje on stage. En ja, ook dit is een sensatie. Een track verschijnt binnenkort op het Chicks on Speed label. Op die plaat ook onder meer Le Tigre. En Elle loves Le Tigre. Dus zal ze blij zijn. Ze speelde nog een liedje mee bij Voicst later op de avond. Ook Elle gaan zien dus, als je kunt!



Voicst, bewezen goed. Nu weer. Zo mooi maar ook weer zo rock! Sven, de bassist zelfs met een grote voetverwonding (scheissrookmachine) doorspelen, de held. Het was een erg fijne avond. Breda is er nog niet klaar voor (maar toch bedankt, Bert!), gezien er een lousy 100 man in de zaal waren, terwijl er toch makkelijk 500 in kunnen. Breda, laat je zien!! Straks krijg je d'r spijt van namelijk.




1 comment: