Monday, June 27, 2005

Beach party met Hotlipzz&Jane!

Zondag 3 juli vanaf 18.00uur in Wijk aan Zee. Ik zeg: MIA, Amerie en veeeuuul Reggaeton....KOM en dans! 't Wordt een laaaage avond.

Thursday, June 23, 2005


Jane tijdens volle maan Posted by Hello

HOTTER THAN HOT! Cool Sounds from Elephant Sounds @ ACU this Saturday!!! Posted by Hello

Monday, June 20, 2005


onze nieuwe vriendjes... Posted by Hello

dalek!! Posted by Hello

very sexy Posted by Hello

uitgeshopt Posted by Hello

leuk straatje!! Posted by Hello

NEO's Angels 2 Posted by Hello

NEO's Angels Posted by Hello

libertines lookalike... Posted by Hello

paul the dedicated follower of fashion Posted by Hello

backstage @ dalek Posted by Hello

blije metromeisjes Posted by Hello

LONDON Posted by Hello

LONDON!

London op de lichtgevoelige plaat, van de digitale camera weliswaar maar hetzelfde principe... Als het lukt tenminste, ff checken...

Thursday, June 16, 2005

Bertje Het Ijzeren Podiumdier!

gisteren in de tiv is ons aller bertje verkozen tot programmeur van het jaar! Behoorlijk cool dacht ik zo. Hedon is podium van het jaar. Check voor meer info: http://www.popinstituut.nl/nieuws/winnaars_ijzeren_podiumdieren_bekend.2884.html

Tuesday, June 14, 2005

lola te schattig


lola te schattig
Originally uploaded by jane123456.

cuties of wah?


cuties of wah?
Originally uploaded by jane123456.

iedereen blij


iedereen blij
Originally uploaded by jane123456.

leinjobbert


leinjobbert
Originally uploaded by jane123456.

monica on crowd


monicaoncrowd
Originally uploaded by jane123456.

pfff


pfff
Originally uploaded by jane123456.

guess who?


guess who?
Originally uploaded by jane123456.

sander K al iets minder van de frisse


koninginnedag

een beetje laat, i know, maar ja, ik kom er net pas in... twas heel leuk, hangen bij de moira en eten bij monica's eigen tapasbar.. check da pictures!

DALEK CHICK

Jajaja, Jane on the road en on the blog!

Overwinning op mezelf, namelijk helemaal alleen naar Paradiso om een ticket to Mike Patton in Londen te scoren. Want, Still, die jongen met dat haar van Dalek, had zijn oog op mij laten vallen gisteren in Ekko en ikke dat niet zien natuurlijk want ik geen ogen in mijn rug en met heeeeeel andere dingen bezig. Wachten op out of this worlders bijvoorbeeld. Anyway, op de gastenlijst bij Paradiso dus. En helemaal niet alleen want al heel snel kwam dat haar met mij praten en toen kwam die kleine zanger nog even dag zeggen en toen ze begonnen met hun show was er nog het voorprogramma (heel coole jongen die in zijn eentje (het wordt hip hoor, ergens alleen zijn) op het porium hiphopte) die mij nog herinnerde. Hij had vandaag alweer zijn water omgestoten en dus was het handiger geweest als ik er eerder was geweest om dat flesje op te rapen, net als in Ekko... En toen en toen en toen... Toen zei ik tegen het haar dat ik naar Londen ging dit weekend met 2 vriendinnen en toen zei hij weer dat ik dan natuurlijk op de gastenlijst moest en dat we dan met z'n allen Londen op z'n kop gaan zetten. En toen zei ik weer dat ik heel druk was en dat ik nu echt echt echt weg moest. Dat was wel jammer zei hij toen. En toen gingen we natuurlijk Amerikaans huggen en een zoen en hopla ikke helemaal blij omdat we nu naar Mike kunnen!! Maar dat heb ik natuurlijk niet gezegd. Want je hoeft niet altijd alles te zeggen.

DALEK CHICK


DALEK CHICK
Originally uploaded by hotlipzz.

Thursday, June 09, 2005

Helmet dus

Ja, voor degene die iets minder van muziek afweten: het gaat hier natuurlijk over het geweldige Helmet. Woensdag 8 juni waren ze te bewonderen in Tivoli de Helling met in het voorprogramma Garcia, met mijn persoonlijke gitaargod Marcooo. Na afloop kwamen we tijdens de rit naar kafe Belgie de voltallige band tegen en ik vroeg Page of hij het nu meende wat hij zei over moeilijk te versieren meisjes in Nederland (ze fietsen je allemaal zo snel voorbij), zijn methode: een stick in de wielen steken, haha. Zo raakten we aan de praat en eveneens met gitarist (I don't wanne be a dick, don't make me look like a dick) Chris en de andere bandleden. Mijn opmerking tegen drummer John (ex Rob Zombie) deed het niet zo goed: "you look so big behind the drums, but man are you small.....haha. Anyway ik vergeet n boel, maar tot zover een korte update. Chouffe! Ik heb ze aan de chouffe geholpenn! Beviel goed.
Oja, morgen draaien in Mezz Breda. Wel komen he!

Ikke ikke ikke en Page Hamilton!


Ikke ikke ikke en Page Hamilton!
Originally uploaded by hotlipzz.
"Ja, laatst stond ik ergens op zo'n feest in Hollywood met Patricia Arquette enzo naast Gavin, you know Gavin?(as if....) en toen kwam Bowie langs en die zei: He, Page, how you doing!" Je begrijpt, ik MOEST op de foto met 'm.
En nu dan op de gastenlijst van Fields of Rock. Hellll yeah! Verder was gitarist Chris een DICK, althans, erg bang om er een te zijn en dus is ie er een, Jeremy nieuwe bassist erg lief, drummer John heel klein en tourmanager Danny supercool (hij gaat ons boeken!!!)

Saturday, June 04, 2005

Oja, het artikel op 3voor12

Zo leuk! Hoewel geen echt fijne recensie, Hotlipzz&Jane worden genoemd. Over ons niets negatiefs, al krijgen we maar 1 zinnetje toebedeeld. Check:
3voor12/amsterdam

Empty@Bitterzoet


Empty@Bitterzoet
Originally uploaded by hotlipzz.
Kirsten ook een beetje relaxen in Bitterzoet, niets mis mee. Eindelijk die dansvloer eens voor me alleen. Nog met zanger van Voicst gesproken, wat n aaaaardige jongen! Tja en donderdag dus Shake Out, nog een succes. Zo gezellig met Cold Sweat en publiek dat we niet kennen maar ons toch leuk vonden. Mooi meegenomen. Ik vraag me nog steeds af...wanneer worden we nu eens ontdekt in Utrecht? In Adam hebben we al onz vaste groepies, DUS....

It's a DJ's life...


It's a DJ's life...
Originally uploaded by hotlipzz.
Bitterzoet, afgelopen dinsdag. Het begon zoooo rustig. Bonnie 'n beetje moe, natuurlijk veels te druk geweest, haha. 3 bands en allemaal erg leuk. Feverdream mijn favoriet en ik denk Alamo die van Bonnie, hoewel...misschien toch the Stallones? Anyway, we staan op 3voor12/amsterdam! Ongelovelijk, met een heel lelijke foto weliswaar maar who cares. Eindelijk de eer die we verdienen.