Tuesday, November 22, 2005

Subbacultcha again

Maandagavond saai? Mooi niet. Subbacultcha is niet meer op dinsdag, fuck die dinsdag. Maandag is de dag. Our playground in Bitterzoet. Gister geen bekenden. Maar wel een van de betere avonden als het gaat om de bands.
Het begon allemaal met About: een jongen met mic op mac, een meisje met gitaar en DAMN! we werden weggeblazen met blieps en blops en beats en een vette gitaarsound. En Nederlandse band erbij die echt verrast. Ga dat zien! Tijd voor band twee: Old time Relijun
uit Washington DC. Een heftige performance met behoorlijk veel zweet, maar gelukkig geen bloed. Een manlijke Nina Hagen op gitaar (die minstens 5 liedjes zonder D-snaar wist te spelen), een ietswat sepastische edoch superstrakke drumster en de intellectueel op Contrabas natuurlijk. De liedjes waren niet allemaal of eigenlijk allemaal niet toegankelijk, maar wel van hoog niveau. De hoofdact ofwel afsluiter kwam van de Hospital Bombers. Iets minder enthousiast dan de eerste keer dat we ze zagen, maar er zitten pareltjes bij. Na het geweld van de andere twee bands vielen ze alleen wat minder op. Vonden wij dan.
Volgende keer, maandag 12 december, staan we in Bitterzoet met o.a. uberchickie Ella Bandita
Ook tweede kerstdag zijn we in Bitterzoet, dan inmiddels erkent als onze tweede huiskamer.
Oud en Nieuw: dat is nog een mysterie. 2 Verzoeken gekregen van DNA en van Pakhuis Wilhelmina, maar wij toch liever met vriendjes en vriendinnetjes in Utrecht op de bank?
Ik ben er nog niet uit. Voors en tegens...helluhp!

1 comment:

ColdSweat said...

leuk al dat draaien, en vooral doorgaan, maar met oud en nieuw willen de vriendjes en vriendinnetjes jullie wel op de bank hebben :-)