Sunday, November 13, 2005

After the parties

Hola! 2 feesten verder. Ballerina Liberation Front cd-presentatie in de Helling vrijdag en gisteravond het herfsteikels feest in de Moira. Elke draaiavond is weer anders.
Vrijdagavond: teveel leuke mensen, het draaien ging geweldig, "mooie overgangetjes, dames", alleen stonden we boven in het donkere hok waar je geen contact kan maken met de mensen. Dat is onze charme, onze kracht: het enthousiast maken van de crowd, maar dan wel face to face!
Avond twee in de Moira: Om acht uur al aanwezig om de bands te zien (Garcia rocks, ik zeg je 'spin me round' van Dead or Alive is nog nooit zo geweldig uitgevoerd), maar om half 3 konden we pas draaien en toen waren we al zooooo dronken, ehhh moe bedoel ik natuurlijk. En met tegenzin draaien: dat gaat niet goed. Alhoewel, een paar plaatjes wel, maar de volgende keer kunnen we het beter anders regelen. De mensen bleven maar vragen, bij bosjes: "he, wanneer gaan jullie nu draaien? Ga nou draaien! Moet ik naar boven voor een intervetion? He, chickies draaien zeg ik je." Da's leuk om te horen, maar het feest was ook van vriendendj's Superwolf, Bom, Cold Sweat en Smartin!
Complimenten nog voor Pien Feith, wat een stem, en Circle J: no party till they have played!

3 comments:

Anonymous said...

Well done!
[url=http://ygoaaiqo.com/cwrf/iyzk.html]My homepage[/url] | [url=http://tsjprhuy.com/gyfm/pxub.html]Cool site[/url]

Anonymous said...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonymous said...

Well done!
http://ygoaaiqo.com/cwrf/iyzk.html | http://gdmnzgrz.com/jfzh/letg.html