Monday, October 31, 2005

Beste quotes (oftwel hellweek part 2)

Met een carriere als de onze krijg je nog al eens opmerkingen van mensen. Opmerkingen zonder enige gene, want het schijnt dat je er tegenwoordig alles wat je denkt uit mag gooien richting dj's. Die regel ken ik zelf overigens niet, want vroeger was de dj voor mij een soort god. Maar eigenlijk is de feedback wel leuk, want het betekent wel dat mensen je echt ZIEN en HOREN.

Zo hielp een (leuke) jongen ons eens aan de volgende opbouwende kritiek:
"Hier heb je een jointje, dan kun je beter inmixen"

Of wat te denken van:
"Primus en Dizzy Rascal op een avond: onwaarschijnlijk"
(dit is een opmerking van Mauro Pawlowski, een Belg, en daarmee wordt het woord onwaarschijnlijk opeens heel waarschijnlijk)

Zaterdag, diep in de nacht al wandelend door Breda, kregen we het volgende naar ons hoofd geslingerd: "He, daar heb je die teven uit Utrecht."
In eerste instantie LIJKT dit een onaardige opmerking. Maar als je erover na gaat denken, betekent dit dat deze jongens EN naar de Mezz geweest zijn, onze dansavond, EN ons herkende als de dj's EN weten dat we uit Utrecht komen en dus meer gedaan hebben dan alleen kijken. Het woord teven echter kan minder goed verklaard worden.

In ieder geval wel jammer dat het niet zo druk was en de dansvloer wat leeg overkwam, wat we ook draaiden. De klappers en parels die we draaiden in de Melkweg en Bitterzoet werden niet herkend in het zuiden. Willem, vriend uit het noorden, had daarvoor de volgende verklaring: jullie draaiden te intelligent.
Kijk, dat horen we nu graag.
liefs.

3 comments:

Anonymous said...

Whatt, MOSKOWICZ in Brabant niet herkend? Go*dom*e, zeker niet gedraaid dames. Wel even de link aangemaakt van ons naar jullie, voor wat hoort (100) watt?
YOU GOT THE RIGHT TO ROCK!

Anonymous said...

Whatt, MOSKOWICZ in Brabant niet herkend? Go*dom*e, zeker niet gedraaid dames. Wel even de link aangemaakt van ons naar jullie, voor wat hoort (100) watt?
YOU GOT THE RIGHT TO ROCK!

Hotlipzz said...

I will make the conncetion for you! En sorry, we hebben geen Moskowicz op vinyl. Als dat er is draaien we 't.