Saturday, August 26, 2006

BandsBoysBabesBirthdaysindB's en oja DJs


Om de verjaardagen te vieren van Rodney Dick Handsom (Klaas), Billy Madly (Willem) en Hotlipzz (Kirsten) een feest met bands en dj’s in dB's Utrecht op vrijdag 8 september. Met natuurlijk hoe kan het ook anders optredens van Blaffenden Affen EN About, coolste band vantmoment en natuurlijk veel dansen op plaatjes van Jane C.Kramer, Smartin en niet te vergeten het debuut van dj Skinny B het ijzeren podiumdier 2005 in eigen persona. About begint rond 22.30 en de Blaffenden Affen gaan daarna, maar je mag al dansen vanaf 21! Entree 5 euro.

Saturday, August 19, 2006

Hoe het was op WALLENPOP


Twas net een familiefestival. Superaardige organisatie, heel rockend Hellevoetsluis bij elkaar maar jammer van de regen en een afzeggende Hoofdact, nl dwerg INTWINE....Wij lekker verdiend en fijne plaatjes gedraaid, dus heel blij. En we stonden zelfs, jaja, op het tshirt en de Wallenwijn! Een impressie:

Wednesday, August 16, 2006

THIS SATURDAY WE MAKE EVEN MORE PARTY




It's dancing time again this saturday.......Cold Sweat, Count Ozzie & Smartin are gonna lay down some nice grooves for you (expect also some mystery guests...) and this edition will include for the first time some really nice reggae-related visual entertainment, mixed by the infamous VJ Malu Sin. Starts out at 23:00, free entry till 24:00, 3 euro after 24:00. More info @ http://elephantsoundsystem.blogspot.com/

Monday, August 07, 2006

Zin om te hakken!

Pffff, hier op mn werk moet de muziek vooral niet teveel zijn...SOAD, Queens, Rage en zelfs TV on the radio worden rucksichtloss afgezet. Dan maar myspacen in mn uppie en je steeds een hoedje schrikken als je lekker zit te knikkebollen op bv breakcore (ooit van gehoord iemand?). Via About's vrienden kom ik zo bij Mochipet en dat nummer Laffy Taffy, daar ga'k hard op! Zo achter mn computertje hup!

Sunday, August 06, 2006

8 SEPTEMBER!

Remember, schrijf op en kom!
8 september in dB's: Blaffenden Affen, About en Hotlipzz&Jane. Meer namen worden zsm bekend gemaakt. Georganiseerd voor m'n eigen verjaardag op 31 augustus: dat moet toch groots aangepakt worden, 32 jaren en de laatste zonder larf. Check de blog van de Blaffenden Affen en geef door welke band en dj's jij nog meer wilt zien!

Tuesday, August 01, 2006

long time...

Soms heb ik een duwtje nodig. Vandaag kreeg ik dat duwtje. Van mijn lieftallige dj-wederhelft. Even weg dus van de andere dingen. Even een update. Dat moet en vooral... dat is leuk!

Waar in de hell ben ik de afgelopen tijd geweest? Hmmmm. Terug naar het begin? Mijn laatste post was ergens in april vrees ik. De buitenwereld werd ineens een beetje eng en ik heb veel (binnen) naar films gekeken. Met de nieuwste aanwinst in de Olyphant: een beamer. Wat is nou leuker dan op het dakterras chillen met op groot scherm een leuke documentaire of film? Ik weet 't niet. Ik had het er erg naar mijn zin. En als het weer een klein beetje mee zou werken zou ik het nog steeds erg naar mijn zin hebben.


In de tussentijd ben ik met Lola natuurlijk wel nog op pad geweest. Zo waren we bijvoorbeeld 8 dagen in Turkije. Die vakantie heeft wel een kleine schok teweeggebracht. Want zoveel tijd hadden zij en ik niet eerder samen. Ik heb het al vaak geroepen, maar IEDEREEN (met een kind dan..) zou minimaal een keer per jaar met zijn of haar kind zonder partners, vriendjes, vriendinnetjes, moeders, vaders, whatever, op vakantie moeten. Echt. Wat een genot (foto). Maar in Nederland zijn we trouwens ook veel samen geweest: op het strand, heel veel op de parade en samen met vriendinnetje Belle shoppen tot we niet meer konden in Utrecht. En er was natuurlijk nog een feest tussendoor want Lola werd 3 (foto's)!

Wat verder nog? Oh ja, ik heb mijn handtekening gezet onder de koopakte van een
huis!! Nog wel heel even wachten met juichen en champagne want de bank moet eerst akkoord geven... Als zij dan 'ja' zeggen is het ook al vrij snel feest want 1 september (mijn god, da's over een maand al) overhandigt Ludovicus (de huidige eigenaar) mij de sleutel. En naast de kinderparadebezoeken met Lola ben ik daar ook in de avonduren geweest. Ik heb veel gedanst in Tivoli (een keer zelfs de Piekendisco -echt waar- en het was leuk!) en Ekko (Diep in de Groef) en op Sensations White (en niet op Black). Niet te vergeten ook: chillen op Metropolis, kamperen bij Sommeltjespop (foto's) (met Moskowicz, Spoiler, the Shavers en Polarex) en met mijn zus en haar Jomm kijken bij Illicit op het Blijburgstrand. Verder probeer ik tussendoor nog wat te werken (voor het geld) en mijn school af te maken (voor het diploma). Nog een jaartje en dan ben ik eindelijk kunstenaar.

We hebben ook nog wel af en toe een plaatje gedraaid. Zo was daar afgelopen week Patronaat bijvoorbeeld. Drukker dan ooit, want dit keer zeker 20 blijvende bezoekers. En twee mensen (Bram niet meegerekend want die is bevooroordeeld denk ik eigenlijk) die speciaal voor ons kwamen! Omdat ze onze plaatjes de vorige keer zo leuk vonden. Jaaa, fans dus. En er was een optreden van Lucky Goat. Elektrobeater plus een MC. Toen was er jammergenoeg nog niemand teruggekomen van het strand en dus kregen we een exclusieve show samen met de andere 3 aanwezigen. Hotlipzz draaide twee weken ervoor bij Kinki Kappers en ik zal dat aanstaande zaterdag ook doen. Mocht je nog een knipbeurt willen, wees welkom, ik schenk er ook koffie die middag!

Maar wat nog leuker is, samen draaien we ook de komende tijd: 12 augustus op Wallenpop van 13.00 tot 21.00 uur, 26 augustus in Leidsche Rijn -met kinderen best leuk om bij te zijn- van 18.45 tot 19.15 uur, 2 september op de Beschaving twee keer en in optie is er 8 september een elektro-gay-feestje in Rotterdam. Eind oktober staan we op Ladyfest in Waterfront. Wellicht wordt dat 'we' vanaf die tijd dan toch 'ik' omdat de buik groeit en groeit en groeit en......

Dat was het dan in vogelvlucht. Ik ben de drempel over. En heeeeel blij dat ik weer eens iets geschreven heb! Tot snel dus!! Kus van Jane